Wijziging doorgeven

Verandering in uw situatie

Het is belangrijk dat u veranderingen in uw persoonlijke situatie aan ons doorgeeft. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar contact@huurhuisbeheer.nl of het wijzigingsformulier in te vullen.

 

Trouwen of geregistreerd partnerschap

Als u trouwt of geregistreerd partner wordt, dan bent u automatisch ook huurder van de woning. Stel ons hiervan op de hoogte.

Samenwonen

U moet toestemming vragen als iemand bij u komt wonen. Ook als de persoon die bij u komt wonen uw partner is waarmee u gaat samenwonen. Tip: Wilt u uitproberen of samenwonen bevalt en bij uw partner gaan wonen en ondertussen uw eigen woning tijdelijk verhuren? Kijk dan bij de informatie over proef-samenwonen bij Huisbewaring en kamerverhuur.

 

Kinderen krijgen

U hoeft niet aan ons door te geven dat u een kind heeft gekregen. Maar een geboortekaartje ontvangen we graag!

 

Scheiden of uw relatie eindigt

Kijk bij Samen Huren wie er in de woning kan blijven wonen, en hoe u doorgeeft dat u uit elkaar gaat.

Overlijden

Als een huurder overleden is, moet u dit aan ons doorgeven. Als een van de medebewoners overlijdt dan hoeft u dit niet aan ons door te geven. Als een van de huurders overlijdt wil dit niet automatisch zeggen dan de andere huurders of medebewoners in de woning kunnen blijven. Lees hier meer over bij Samen Huren.

 

Verhuizen

Als u gaat verhuizen, moet u de huur, met inachtneming van de contractueel afgesproken opzegtermijn, schriftelijk opzeggen. Laat ons via een e-mail weten per welke datum u de huur wilt opzeggen. Ook ontvangen we graag uw nieuwe adres.