Over ons

Sonja Been, Beheerder

Het ontstaan van Huurhuis Beheer

In mijn loopbaan als eventmanager & officemanager bij grote bedrijven bleek het in mijn genen te zitten om organisaties en medewerkers te ontlasten. Ik zorgde voor een vlekkeloze bedrijfsvoering door persoonlijke aandacht voor organisatie en medewerkers. Naast mijn dagelijks werk heb ik al jaren een passie voor het bedenken, verbouwen en stylen van woningen. Dat heb ik vele jaren in de praktijk gebracht voor mijzelf, vrienden en kennissen. Toen ik werd benaderd door een particuliere investeerder of ik zijn woningbezit wilde beheren, hoefde ik dan ook geen seconde na te denken. Huurhuis Beheer was een feit.

Huurders

Voor huurders ben ik hun vraagbaak. Ik zorg dat vragen snel worden beantwoord en acties worden opgepakt. Zo draag ik bij aan het woongenot van ‘mijn’ huurders.

Woningeigenaren

Voor woningeigenaren neem ik de zorg uithanden voor alle administratieve en technische werkzaamheden. Zoals het innen van de huur en het ontvangen en uitvoeren verzoeken voor reparatie en onderhoud. Bij oplevering van een woning zorg ik voor de huurovereenkomst en het inspectierapport. En vertrekt een huurder dan wordt gecheckt of de woning achtergelaten wordt zoals deze ooit ontvangen was.

Sonja Been
Beheerder

Vastgoedbelang

Testimonials

Het beheer van mijn woningportefeuille wordt volledig en zorgvuldig volgens mijn wensen uitgevoerd.

Van het vinden van een nieuwe huurder, het opstellen van huurcontracten en inspectierapporten, het incasseren van de huuropbrengsten tot het opvolgen van verzoeken voor onderhoud. Ik kan het allemaal met een gerust hart overlaten.

Omdat ik het zelf ook nog fijn vindt om betrokken te blijven doen we de begeleiding van de renovaties gezamenlijk.

De heer L.M. de Lange
Woningeigenaar

Er is schoon schip gemaakt met wanbetalers en het achterstallig onderhoud is aangepakt. De jaarlijkse Algemene Vergadering van de VVE wordt professioneel voorbereid.

Alles wordt gedaan op een prettige, geduldige en vriendelijke manier. Er is een aanspreekpunt die alle zaken praktisch afhandelt, zonder tijdsverspilling. Beslissingen worden nooit genomen zonder overleg met de juiste personen.

 

Ellen Voorma-Starink
Voorzitter VvE Tholen

Ze staan altijd als een rots voor je klaar! 1 telefoontje of e-mail en het werk is weer dik voor elkaar.

 

 

Ria Hermanns
Huurder