Ons aanbod

Wilt u een woning huren? Daar helpen wij u graag bij!

Bekijk hieronder ons aanbod. 

Wilt u een woning bezichtigen? Stuur dan een e-mail naar contact@huurhuisbeheer.nl, dan plannen wij zo snel mogelijk een bezichtiging. Staat de woning van uw dromen hier niet bij schrijft u zich dan gratis in op onze wachtlijst.

Gelegen op een van de meest geliefde locaties in Amsterdam Oud-Zuid, om de hoek van de gezellige Beethovenstraat ligt dit volledig gerenoveerde appartement (68m2) op de tweede verdieping, met 2 slaapkamers en een balkons.

68 m² 2 slaapk. 1 badk.

Aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn in de woonwijk Vinckebuurt, bieden wij een prachtig gestoffeerde hoekwoning (175m2) met maar liefst 4 verdiepingen te huur. De high end afgewerkte woning biedt een kantoor op de begane grond een zij- en achtertuin, vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepomp. De woning ligt op een unieke plek, vlak bij de rivier de Amstel en aan de rand van het centrum van Uithoorn met gezellige terrasjes.

175 m² 3 slaapk. 1 badk.

Op een prachtige locatie aan de rivier de Amstel, ligt deze hoogwaardig gerenoveerde 2-onder-1-kapwoning (ca. 120 m²) met zonnepanelen en een aanlegsteiger. De woning heeft een rustige ligging in het dorp Amstelhoek, op korte afstand van het dorpscentrum van Uithoorn. Op korte afstand is tevens de uitvalsweg N201 te vinden waardoor o.a. Amstelveen, Amsterdam, Schiphol en Utrecht snel te bereiken zijn.

120 m² 3 slaapk. 1 badk.

Mooi en volledig gemeubileerd 3-kamer appartement (70m2) in Amstelveen op de 1e en 2e etage

70 m² 1 slaapk. 1 badk.

Hoofdweg te Amsterdam € 1.600,00

Hoofdweg te Amsterdam

€ 1.600,00

In dit leuke buurtje hebben wij weer een fijn 2 kamer appartement van ca 60 m2 met balkon in de verhuur. Het appartement ligt op de tweede etage van een appartementencomplex in de Amsterdamse Schoolstijl en heeft een berging op de vierde verdieping

60 m² 1 slaapk. 1 badk.

Mooi gemeubileerd 3-kamer appartement (66m2) in Amsterdam op de 1e en 2e etage

66 m² 1 slaapk. 1 badk.

Bijzonder licht en stijlvol 2- kamerappartement van 47 m² gelegen op de bovenste verdieping, met een klein privé terrasje en er is een fantastisch gezamenlijk dakterras. Dit fraaie appartement bevindt zich op een uitstekende locatie, dicht bij het centrum, het Vondelpark & De Hallen.

47 m² 2 slaapk. 1 badk.

In dit superleuke buurtje hebben wij weer een fijn appartement van 63 m2 met zonnig balkon in de verhuur. De woning ligt op de derde verdieping grond en heeft ook nog een ruime zolderkamer.

63 m² 2 slaapk. 1 badk.

Sfeervol 3-kamerappartement van 48,6 m², gelegen op de derde verdieping in een kleinschalig appartementen complex in één van de leukste buurten van Amsterdam, de geliefde Helmersbuurt

48 m² 2 slaapk. 1 badk.

In dit superleuke buurtje hebben wij weer een fijn appartement van 63 m2 met zonnig balkon in de verhuur. De woning ligt op de derde verdieping grond en heeft ook nog een ruime zolderkamer.

45 m² 1 slaapk. 1 badk.