Ons aanbod

Wilt u een woning huren? Daar helpen wij u graag bij!

Bekijk hieronder ons aanbod. 

Wilt u een woning bezichtigen? Stuur dan een e-mail naar contact@huurhuisbeheer.nl, dan plannen wij zo snel mogelijk een bezichtiging. Uiteraard houden wij de COVID-19 maatregelingen in acht. Staat de woning van uw dromen hier niet bij schrijft u zich dan gratis in op onze wachtlijst.

Bijzonder licht en stijlvol 2- kamerappartement van 47 m² gelegen op de bovenste verdieping, met een klein privé terrasje en er is een fantastisch gezamenlijk dakterras. Dit fraaie appartement bevindt zich op een uitstekende locatie, dicht bij het centrum, het Vondelpark & De Hallen.

47 m² 2 slaapk. 1 badk.

Gelegen op een van de meest geliefde locaties in Amsterdam Oud-Zuid, om de hoek van de gezellige Beethovenstraat ligt dit volledig gerenoveerde appartement (77m2) op de derde verdieping, met 2 slaapkamers, 2 balkons en een vliering.

77 m² 2 slaapk. 1 badk.

In dit superleuke buurtje hebben wij weer een fijn appartement van 63 m2 met zonnig balkon in de verhuur. De woning ligt op de derde verdieping grond en heeft ook nog een ruime zolderkamer.

63 m² 2 slaapk. 1 badk.

Mooi en volledig gemeubileerd 3-kamer appartement (70m2) in Amstelveen op de 1e en 2e etage

70 m² 1 slaapk. 1 badk.

Sfeervol 3-kamerappartement van 48,6 m², gelegen op de derde verdieping in een kleinschalig appartementen complex in één van de leukste buurten van Amsterdam, de geliefde Helmersbuurt

48 m² 2 slaapk. 1 badk.

In dit superleuke buurtje hebben wij weer een fijn appartement van 63 m2 met zonnig balkon in de verhuur. De woning ligt op de derde verdieping grond en heeft ook nog een ruime zolderkamer.

45 m² 1 slaapk. 1 badk.

In het leuke Hoofddorppleinbuurt op de hoek Heemstedestraat/Westlandgracht hebben wij een gezellig 2-kamer appartement van ca 53m² beschikbaar.

53 m² 1 slaapk. 1 badk.

Aan de voet van het Erasmuspark hebben wij een fijn appartement van 57 m2 met 2 balkons en een gemeenschappelijke tuin in de verhuur. De woning ligt op de eerste verdieping en heeft een eigen toegang en ook nog eens 2 ruime berging in het souterrain

57 m² 2 slaapk. 1 badk.

In dit superleuke buurtje hebben wij weer een fijn appartement van 58 m2 met zonnige tuin in de verhuur. De woning ligt op de begane grond en heeft ook nog een ruime berging in de tuin.

58 m² 2 slaapk. 1 badk.

Schitterend 2 slaapkamer appartement beschikbaar met LIFT en een prachtig uitzicht over de Prinsengracht!
De woning is gestoffeerd en gelegen op de eerste en tweede verdieping

105 m² 2 slaapk. 1 badk.