Ons aanbod

Wilt u een woning huren? Daar helpen wij u graag bij!

Bekijk hieronder ons aanbod. 

Wilt u een woning bezichtigen? Stuur dan een e-mail naar contact@huurhuisbeheer.nl, dan plannen wij zo snel mogelijk een bezichtiging. Uiteraard houden wij de COVID-19 maatregelingen in acht. Staat de woning van uw dromen hier niet bij schrijft u zich dan gratis in op onze wachtlijst.

In het leuke Hoofddorppleinbuurt op de hoek Heemstedestraat/Westlandgracht hebben wij een gezellig 2-kamer appartement van ca 53m² beschikbaar.

53 m² bed van 1 1 bath
53 m² bed van 1 1 bath

Sfeervol 3-kamerappartement van 48,6 m², gelegen op de eerste verdieping in een kleinschalig appartementen complex in één van de leukste buurten van Amsterdam, de geliefde Helmersbuurt

48 m² 2 bedden 1 bath
48 m² 2 bedden 1 bath

Aan de voet van het Erasmuspark hebben wij een fijn appartement van 57 m2 met 2 balkons en een gemeenschappelijke tuin in de verhuur. De woning ligt op de eerste verdieping en heeft een eigen toegang en ook nog eens 2 ruime berging in het souterrain

57 m² 2 bedden 1 bath
57 m² 2 bedden 1 bath

In dit superleuke buurtje hebben wij weer een fijn appartement van 58 m2 met zonnige tuin in de verhuur. De woning ligt op de begane grond en heeft ook nog een ruime berging in de tuin.

58 m² 2 bedden 1 bath
58 m² 2 bedden 1 bath

Schitterend 2 slaapkamer appartement beschikbaar met LIFT en een prachtig uitzicht over de Prinsengracht!
De woning is gestoffeerd en gelegen op de eerste en tweede verdieping

105 m² 2 bedden 1 bath
105 m² 2 bedden 1 bath

Dit sfeervolle 3 kamer-hoekappartement op de eerste verdieping met twee gelijkwaardige slaapkamers. Het appartement is door de vele raampartijen ontzettend licht. Op enkele minuten lopen vanaf het Vondelpark en Rembrandtpark.

60 m² 2 bedden 1 bath
60 m² 2 bedden 1 bath

Bijzonder licht en stijlvol 2- kamerappartement van 47 m² gelegen op de bovenste verdieping, met een klein privé terrasje en er is een fantastisch gezamenlijk dakterras. Dit fraaie appartement bevindt zich op een uitstekende locatie, dicht bij het centrum, het Vondelpark & De Hallen.

47 m² 2 bedden 1 bath
47 m² 2 bedden 1 bath

Op een prachtige locatie aan de rivier de Amstel, ligt deze hoogwaardig gerenoveerde 2-onder-1-kapwoning (ca. 120 m²) met een aanlegsteiger. De woning heeft een rustige ligging in het dorp Amstelhoek, op korte afstand van het dorpscentrum van Uithoorn. Op korte afstand is tevens de uitvalsweg N201 te vinden waardoor o.a. Amstelveen, Amsterdam, Schiphol en Utrecht snel te bereiken zijn.

120 m² 3 bedden 1 bath
120 m² 3 bedden 1 bath

Aan de imposante toegangsweg tot de Rivierenbuurt, vlakbij de Amstel en de Berlagebrug, ligt dit ruime en lichte 3 kamerappartement van ca. 78m² met een balkon aan de achterzijde en een ruime berging op de vierde verdieping. Het appartement is compleet gerenoveerd met luxe badkamer en open keuken.

78 m² 2 bedden 1 bath
78 m² 2 bedden 1 bath